Диагностика на лаптопи и компютри Бургас

Код на продукта : Диагностика на лаптопи и компютри Бургас
Наличност : В наличност
15,00лв.
Количество :
 
Цена :


Етикети : копюърни услуги Бургас, Компютърна диагностика Бургас, диагностика и тест на преносим компютър Бургас, Настройване / ъпдейт на БИОС ( BIOS ) Бургас, Преглед ( диагностика ) на настолен компютър в офис Бургас, магазините или сервиза на фирмата, Диагностика ( преглед ) на лаптоп в офиса Бургас, магазините или сервиза на фирмата Бургас, Диагностика на сървър в офиса на фирмата Бургас, преглед ( диагностика ) на настолен компютър на място Бургас, Преглед ( диагностика ) на лаптоп на адрес ( по домовете ) Бургас, Диагностика на сървър на място Бургас, диагностика на РАМ памет Бургас, Тест на твърд диск Бургас, Тест ( диагностика ) на видеокарта Бургас, Тест ( диагностика ) на процесор Бургас, Тест на дънна платка Бургас, тест на компютърен компонент Бургас, Услуги по домовете за района на Бургас, кварталите Бургас, Меден Рудник, Славейков, Зорница, Изгрев, Възраждане, Братя Миладинови, Кумлука, Сарафово, Банево, Долно езеро, Burgas, Meden Rudnik, Slaveikov, Bratq Miladinovi, Izgrev, Zornitza, Centar, Vazrajdane

Диагностика на компонент

Профилактична диагностика на компютър се прави с цел откриване и отстраняване на повреди в ранен етап на развитие. Тази диагностика на компютър позволява да се премахнат евентуалните проблеми преди да са нанесли сериозни повреди в компютъра.

Програмната диагностика на компютър в компютърен сервиз S computers  - Бургас се извършва със специализирано програмно обезпечение предимно при възможни грешки в работата на операционната система, оперативната памет и твърдия диск. Тестването на оперативната памет, твърдия диск и останалите компоненти показва причините за грешки в работата на устройствата, като понякога се налага извършване и на пълна диагностика с използване на специално оборудване.

Възстановяването на коректната работа на компютърна конфигурация може да отнеме само десетина минути на специалиста и да избегне сериозни проблеми в бъдеще.

Ако при включване на компютъра чувате странни шумове, стържене, чукане, специфичен мирис от възможно искрене вътре в компютъра, незабавно го изключете от мрежата и се консултирайте със специалист - при продължаване работа на компютъра в това състояние, може да се стигне до сериозни поражения и до необратима загуба на данни.

Ако компютърът се включва, светват индикаторите, чуват се характерните шумове, но на монитора не се появява изображение, вероятните повреди са:
- Неизправност на дънната платка
- Неизправност във видеокартата
- Повреда в оперативната памет
- Повреда на процесора
- Некоректна работа на захранването

Препоръчваме за профилактична диагностика на компютър да използвате услугите на специалисти, защото често при опит за самостоятелна диагностика се стига до загуба на данни, а в някои случаи дори и до апаратни повреди, което усложнява и оскъпява последващия ремонт.

Диагностиката се извършва със специализаран софтуер в място посочено от клиента или в офиса на фирмата .

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка : Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст !

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :

Panel Tool

Reset