Инсталиране на драйвер

Производител : Intel
Код на продукта : инсталиране драйвер бургас
Наличност : В наличност
15,00лв.
Количество :
 
Цена :


Описание на Инсталиране на драйвери (drivers)

Инсталиране на драйвер (driver)

Драйвер-а е програма, която казва на операционната система (Windows, Linux, Mac OS X) как да работи с компонента в компютъра.
Например драйвера за звука, казва на Windows как да работи със звуковата карта в компютъра и липсата му в голяма част от случаите води до това да нямате звук, и/или да не можете да използвате микрофона на своя компютър/лаптоп.

Ако Вашият компютър или лаптоп не работи добре, и причината не е в неговите компоненти (хардуер), има голяма вероятност причината да е в липса или неправилно инсталиран драйвер.

Липсата на драйвер, или инсталирането на неправилен драйвер за хардуерен компонент (част в компютъра, лаптопа) може да доведе както до неправилна работа на компонента, така и до срив в операционната система като цяло.

Програмите за автоматично намиране и инсталиране на драйвери в огромната си част без изключение Ви правят "мечешка услуга", защото в масовия случай теглят и инсталират драйвери от незнайни сайтове, а не от официалния производител на компонента ( видео карта, RAM памет, дънна платка, чип, звукова карта и т.н.).

Това води до неправилна и некоректна работа, задръстване на компютъра/лаптопа с ненужни тулбар-и, автоматично стартирани програми и забавяне на операционната система (Windows, Linux, Mac OS X) и/или нейния крах.

Друг страничен ефект при некоректно инсталиране на драйвери и/или инсталирането на неподписани и/или несертифицирани такива, е че жизнения цикъл на компонента (времето за което компонента се износва) съвсем не е това, което може да бъде.

При настройването на операционната система (Windows, Linux, Mac OS X) може би най-важното нещо е да бъдат правилно инсталирани коректните драйвери, за да работи тя възможно най-добре и за по-продължителен срок.

Цената посочена по-горе е за един драйвер, естествено тя се намаля, ако броят на необходимите за инсталация драйвери е по-голям, и НЕ надхвърля общо цената за инсталиране на Windows, инсталация на Linux или Mac OS X.

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка : Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст !

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :

Panel Tool

Reset