Офис подръжка град Бургас

Код на продукта : Офис подръжка град Бургас
Наличност : В наличност
0,00лв.
Количество :
 
Цена :


Абонаментна поддръжка на компютри и компютърна техника

Ако сте малка или средна по големина фирма,то да назначите специалист на длъжност системен администратор едва ли би било рентабилно за Вас. За това ние Ви предлагаме комплексно решение за всички компютърни проблеми, които съпътстват един съвременен бизнес.Фирмената абонаментна компютърна поддръжка, която извършваме на територията на град Бургас ще сложи край на хаоса, възникнал при проблем от софуерно или хардуерно естество.

При спешни случаи, дори и в празнични дни и извън работно време, се ангажираме да възстановим нормалният работен процес.

Наше задължение ще е да инсталираме, преинсталираме, конфигурираме и администрираме Windows, Linux и Unix базирани работни и сървърни компютри.Ще Ви осигурим надежна защита срещу интернет атаки, вируси, спам, шпионски и друг злонамерен софтуер. Системно ще архивираме важните за Вас документи и кореспонденцията във фирмената ви електронна поща.

По желание на клиента ще направим пълен опис на присъстващият хардуер в офиса и препоръки за неговото обновяване (само ако е необходимо такова). S.com се гордее с хардуерната си поддръжка, която се обслужва от експертен персонал в нашия компютърен сервиз, в който абонатите ни се ползват с предимство пред останалите клиенти. Писнало Ви е от досадния шум на бръмчащи вентилатори и препълнените фрагментирани дялове на твърдите дискове? Това е основна предпоставка за осезаемо намаляване на производителността на компютрите Ви, а от там и на персонала,работещ на тях. Тези фактори не само понижават бързодействието на Вашият хардуер, но и вещаят бъдещи сериозни технически повреди, криещи голям риск от невъзвратима загуба на информация и непредвидени разходи. Позволете ни да предодвратим всичко това!

След цялостен анализ на потребността Ви от компютърна поддръжка, Recomputers може да пригоди някой от фирмените си абонаментни планове към Вашите нужди.

Абонаментни  планове и месечни цени зa подръжка на компютри:

Цени на абонаментните планове :  Минима Стандарт Експерт
Цена за поддръжка на 1 компютър при общо от 1 до 5 бр. 15лв/мес. 25лв/мес. 35лв/мес.
Цена за поддръжка на 1 компютър при общо от 5 до 10 бр. 13лв/мес. 22лв/мес. 30лв/мес.
Цена за поддръжка на 1 компютър при повече от 10 бр. 10лв/мес. 19лв/мес. 26лв/мес.
Услуги за абонаментни планове: Минима Стандарт Експерт
Планирани (профилактични) посещения на мeсец 1 пос. 2 пос. 4 пос.
Софтуерна поддръжка 1 пос. 2 пос. 4 пос.
Хардуерна поддръжка      да      да      да
Поддръжка на локални мрежи      не      да      да
Архив на документи и фирмена поща      не      да      да
Помощ по телефона      да      да      да
Помощ по skype и icq      не      да      да
Поддръжка на сървър      не      не      да
Поддръжка в извънработни дни      не      не      да

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка : Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст !

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :

Panel Tool

Reset