Подмяна дисплей на лаптоп матрица Бургас

Код на продукта : Подмяна дисплей на лаптоп матрица
Наличност : В наличност
25,00лв.
Количество :
 
Цена :


Етикети : сервиз, офис техника, ремонт, абонаментна поддръжка, монитори, принтери, рециклиране на компютри, резервни части, бургас, продажба, лаптопи, комютри, втора употреба, втора ръка, посещемие на адрес, посещение при клиент, Подмяна, смяна на матрица (дисплей) за лаптоп, счупена матрица, развалена, изгорели пиксели, повредена, 15.4, 15.6, 13.3, 10.1, 17, 14.1, 15, Цена, Бургас, Братя Миладинови, Център, Възраждане, podmqna na displei za laptop Burgas, podmqna na matrica za laptop Burgas, как да сменим матрицата на лаптоп, къде сменят дисплей за лаптопи бургас, къде сменят матрици за лаптопи Бургас, къде сменят монитори за лаптопи Бургас, матрици 10.1 12.1 13.3 14.1 15.4 15.6 16.0 17.1 17.3, матрици втора ръка, матрици втора употреба Бургас, подмяна на дисплей за лаптоп Бургас, подмяна на матрица 15.6 15.4 14.1 13.3 10.1, подмяна на монитор на лаптоп Бургас, смяна на дисплей на лаптоп, смяна на дисплей на лаптоп Бургас, смяна на матрица, смяна на матрица на лаптоп Бургас, смяна на монитор на лаптоп Бургас, смяна на счупен дисплей Бургас, счупена матрица за лаптоп
Подмяна дисплей на лаптоп

Матрицата на лаптопа е специален екран състоящ се от течни кристали. Подмяна на повреден дисплей на лаптоп се налага при механични повреди на матрицата. В много от случаите повреда на матрицата се причинява от механични деформации или поради невнимателна работа с лаптопа. Често хората забравят на клавиатурата някакъв предмет и опитайки да затворят лаптопа, като резултат той се оказва с повреден дисплей. Ако това се случи, трябва незабавно да се извърши смяна на дисплей на лаптопа, тъй като матриците не подлежат на ремонт.

Преди се смяташе, че подмяна на дисплей е невъзможна и повечето хора при повреден дисплей, си купуваха нов лаптоп. Подобен ремонт в момента е реалност - може просто да се извърши смяна на повреден дисплей на лаптопа.

Подмяна дисплей на лаптоп може да се извърши само в специализирани центрове за обслужване на лаптопи. Компютърен сервиз Saletron без проблеми подменя повреден екран на лаптоп, с качествена матрица.

Характерни неизправности на матрицата, изискващи подмяна на дисплей:
1. Ако матрицата е повредена, по повърхността и се виждат пукнатини и черни петна от потичането на течните кристали, приличащи на петна от разлято мастило.
2. При включен лаптоп изображението е частично - липсва или е черно-бяло в повредените зони.
3. На екрана се виждат статични вертикални ивици с различни цветове. Всички тези неизправности могат да се отстранят единствено чрез подмяна на матрицата.

Препоръки

За пренасяне на лаптопа използвайте чанта с твърди стени, за да се защити екрана на лаптопа от случайни удари.

При отваряне на лаптоп, хващайте капака с две ръце в краищата му или с една по средата - по този начин екранът не получава претоварване, което нарушава целостта на слоевете и контактите на матрицата.

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка : Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст !

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :

Panel Tool

Reset