Подмяна-смяна на клавиатура за лаптоп Бургас

Код на продукта : Подмяна-смяна на клавиатура за лаптоп Бургас
Наличност : В наличност
15,00лв.
Количество :
 
Цена :


Етикети : смяна на клавиатура Бургас, подмяна на клавиатура Бургас, ремонт на клавиатура Бургас, Подмяна, смяна на клавиатура за лаптоп, развалена, повредена, счупена, Цена, Бургас, Меден Рудник, Братя Миладинови, Център, Възраждане, Лазур, Славейков, Зорница, Изгрев, cer, Apple, Asus, Benq, DELL, eMachines, Fujitsu Siemens, Gateway, Hewlett Packard, Lenovo, LG, Medion, MSI, Packard Bell, Samsung, Sony VAIO, Toshiba .podmqna na klaviatura burgas, remont na klaviatura burgas, smqna na klaviatura burgas, smqna na kopcheta na klaviatura burgas, Братя миладинови, Бургас, втора ръка, втора употреба, възраждане, Зорница, изгрев, къде подменят клавитури в бургас, къде сменят клавиатури в бургас, къде сменят клавитури на лаптопи в бургас, къде сменят копчета на клавитура бургас цена, лазур, меден рудник, подмяна на клавиатура бургас, подмяна на клавиатура за лаптоп цена бургас, резервни части, Ремонт, ремонт на клавиатура бургас, сервиз, славейков, смяна на клавиатура бургас, смяна на клавиатура за лаптоп, смяна на клавиатутра бургас славейков зорница възраждане лазур меден рудник, счупена клавиатура бургас, Цена, Център
Подмяна на клавиатура за лаптоп
Клавиатура на лаптоп залята с течностКакви мерки трябва да се предприемат ако върху клавиатурата попадне течност?

Внимание! Не опитвайте да премахнете влагата със сешоар, защото горещият въздух може да разтопи клавишите, което ще затрудни последващия ремонт.

1. Да се изключи лаптопа от контактната мрежа...
2. ...след което веднага да се изключи акумулатора. Акумулаторът по принцип е фиксиран със закопчалки, на едната от които има предпазител ограничаващ случайното разкачване на батерията. Този предпазител трябва да се разблокира преди да се извади акумулатора.
3. Ако течността е попаднала върху акумулаторната батерия, трябва да се подсушат металните контакти и корпуса на батерията със суха кърпа или салфетка.
4. Лаптопът да се постави на равна повърхност с клавиатурата надолу, за да може да изтече попадналата в него течност. Трябва да се внимава да не попадне течност върху дисплея, защото от влагата ще се наруши контактуването на матрицата, което ще доведе до нереално възпроизвеждане на цветовете.
5. Ако нямате нужната квалификация, не се опитвайте да ремонтирате лаптопа и клавиатурата му. Опитите за самостоятелно ремонтиране обикновено водят до затруднен и оскъпен сервизен ремонт.
6. Лаптоп залят с течност трябва възможно най-бързо да се диагностицира в специализиран сервиз за лаптопи. Влагата в корпуса на лаптопа може да предизвика корозия в контактите на системната платка, което води до скъпо струващ ремонт или пък до нуждата от замяна с нова.

Повреда клавиатура на лаптоп от механично въздействие

Какво трябва да се направи при повреждане на клавиатура на лаптоп?

1. При отделени бутони от клавиатурата не трябва да се правят опити за ремонт, за да не се повреди закрепването. Отделените бутони и елементи на закрепването заедно с лаптопа се доставят в специализирания сервизен център.
2. Не трябва да се правят опити за залепване на бутоните към съответните места, защото при попадане на лепило в контактите на клавиатурата следва ремонт с пълно разглобяване на лаптопа.
3. При силен удар на клавиатурата причинил деформация на корпуса, веднага трябва да се извади акумулаторната батерия на лаптопа, за да се избегне късо съединение в захранващата система.

Клавиатура на лаптоп не работи

1. Клавиатура на лаптоп може да откаже да работи при заразяване на операционната система с вируси или след инсталиране на програмно обезпечение съдържащо вреден код.
2. Възможно е да е премахнат драйвера за клавиатурата в диспечера на устройствата.
3. Понякога клавиатурата не работи при възникване на проблеми в операционната система.
4. Често клавиатурата престава да работи при повреда чипсета на дънната платка на лаптопа. Нормално това се съпровожда с отказ от работа на USB-портовете.

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка : Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст !

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :

Panel Tool

Reset